Blandt de førende i branchen

ES Stålindustri aps blev grundlagt som en ordinær smedeforretning af Ejvind Stokholm for mere end 30 år siden. I 1990 blev virksomheden overdraget til sønnen Martin Stokholm og et par år senere kom den yngre bror Poul med, begge faglærte værktøjsmagere. 

ES Stålindustri aps har mere end 35 års erfaring inden for underleverandørarbejde. Virksomheden beskæftiger cirka 125 ansatte med plade- og rørbearbejdning som primært område.

ES Stålindustris aps primære kompetenceområder:

  • Komplet opdateret maskinpark inden for pladebearbejdning og rørbearbejdning, herunder: Laserskære, rørskære, vandskære, plasma/flammeskære, bearbejdning, drejning, svejsning manuelt og automatiseret med robotter.
  • Stålkonstruktioner.
  • Kundespecifikke løsninger.
  • Fra udvikling af prototyper til masseproduktion.
  • Slutmontage, emballering og logistik.

Kundesegmenterne strækker sig over alle brancher – fra landbrug, industri til offshore og vindmølleindustrien.

Udover hovedafdelingen i Vildbjerg ligger søsterselskabet ES Syd Aps i Grindsted.

ES Stålindustri Aps har igennem årene udviklet sig til, at være blandt de førende i metalindustrien og råder i dag over 16.000 kvm produktion og lager samt over hundrede engagerede medarbejdere.

Hele organisationen sætter en ære i, at servicere vore loyale kunder og udvikle deres produkter, i takt med nye metoder og udstyr integreres i produktionen.

ES Stålindustri aps er motiveret for at fortsætte med, at udvikle forretningen og invester løbende i ny teknologi og kvalificeret personale.

MISSION

At være blandt de førende indenfor bearbejdning af stål, og anerkendt internationalt som en innovativ og kompetent samarbejdspartner.

VISION

At udvikle sine kompetencer og muligheder gennem samarbejdsaftaler, medførende at kunden kan samle hele sin opgave hos ES Stålindustri aps.

Generelt:
ES Stålindustri aps har til formål at servicere deres kundesegment og udvikle en god arbejdsplads samt støtte lokale initiativer.

Målsætningen er at drive en sund virksomhed, som følger med udviklingen med opdateret maskinpark og kompetent faglært arbejdskraft.

Virksomheden er målrettet omkring deres bidrag til uddannelse af kompetent arbejdskraft i produktionen samt produktionstekniske afdelinger.

Det er afgørende for virksomheden at følge den grønne omstilling og minimere CO2 aftrykket i fremtiden.

da_DKDanish